Framsida


Heim
Grasrotandel
Om oss
Arrangement
Konkurranser
Festivalen
B-laget
Fotoalbum
Kontakt oss
Hovudsponsor
Nyhende
Internsider
Kontakt oss
Tlf:
950 32 623
Faks:
E-post
kristin.lamberg@icloud.com
PB 142, 5486 Rosendal

Ny sesong er i gong. VI GLER OSS !

Foto: Sigbjørn Øye
nye instrument Hurra!
 

Både dei 'kliss nye' ogdei gamle instrumenta våre er smurde og klare for nye eventyr. Tusen takk tilRosendal Musikklag sin hovudsponsor Norsafe ved Geir og Marianne Skaala. Støttagjer at Musikklaget kan bidra til varierte aktivitetar og spreie musikkglede ibygdene våre. Vi takkar og Sparebank 1 stiftinga Kvinnherad for viktigetildelingar til prosjektet vårt: 'Ny instrumentpark.' Gode støttespelarar gjerat vi kan presentere ei flott terminliste med kjekke konsertar ogarrangement. 
 
Foto: Kristin Lamberg
rekruteringa er sikra.
Ei spanande terminliste med både tradisjonelle og nye hendingar ligg føre oss. Vi tek med oss minna frå førre sesong der viblant anna vann 4.divisjon på Siddis og fekk gruppepris for slagverk i 5.divisjonunder NM. Vi hadde konsert med rekebord og besøk frå Odda Musikklag i mars. Vilaga stemning med vakker musikk i vakkert vær i tre bygder på 17.mai. Songlagetsitt jubileum fekk vi og vera med på å feire på to konsertar der ei gruppe fråMusikklaget var med og heidra jubilanten. Dette året skal vi ha det minst likekjekt. I år er vi påmeldt i 3.divisjon til Siddis Brass. Programmet er klart ogher er det 19 minutt med tradisjonell brassmusikk, popmusikk og eit velkjentstykke tilrettelagt for konkurransen av huskomponisten vår Sebastian LambergTorjusen. Det vert tradisjonelle arrangement som julematinè og julekonsert og17.maispeling. Til våren som vanleg ein kjekk vårkonsert med gjester ogunderhaldning med høg trivselsfaktor. Dirigentane våre i år er Yngve Nikolaysenog Petro Romanyshyn. Vi ønskjer publikum velkomne til fine opplevingar medmusikk 

og glede.

 
 
Foto: Trygve B Torjusen
Det vert ein vakker sesong - det kan vi lova. Vi har potensiale i alle fall. (Frå Abbaprosjektet 2012)
 
 
  Tilbake

 
Siste nyhende
30.03.2016
Konserten på Husnes storsenter vart ei kjekk hending.
Rosendal Musikklag A presenterte eit variert og kjekt program på konserten på Husnes storsenter laurdag 27. februar. Eit kjekt lokale å spele i og kjekt publikum.
Les meir
30.03.2016
Nytt år, Rosendal Musikklag A og B har fleire prosjekt på planen
erminlista er ikkje heilt på plass enno - men publikum har mykje kjekt å gle seg til i 2016 og.
Les meir
Linker
Dynamiske websider utviklet av: iDrift AS